Matematik

stokastisk variabel X har middelværdien =5

31. juli 2020 af Haruharu (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej. Jeg kan ikke rigtigt forstå denne opgave, kunne nogle guide mig igennem den?
En stokastisk variabel X har middelværdien =5 og følgende sandsynlighedstabel (vedhæftet)
Bestem a og b


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2020 af Forår2020 (Slettet)

b = 1 - ( .3 +.2 +.1) = .4

beregning af a :  ( 2·.3 ) + ( 4·.2) + ( a · .4) + ( 10 ·.1) = 5

                           2.4 + .4a = 5

                                  .4a = 2.6

                                     a = 6.5 

      


Skriv et svar til: stokastisk variabel X har middelværdien =5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.