Matematik

Omskriv til %

17. august 2020 af jsknjnsk - Niveau: 8. klasse
Need help
7/25 omskrevet til procent er 28%
12/3 omskrevet til procent ?
3/16 omskrevet til procent ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvad tror du selv svarene er?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2020 af StoreNord

Gang brøken med 100, og udfør beregningen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. august 2020 af mathon

                   \small \small \begin{array}{llll} \frac{1}{16}=6\frac{1}{4}\% \end{array}


Svar #4
18. august 2020 af jsknjnsk

Mathon hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}& \begin{array}{lllll} \frac{1}{16}=\frac{x}{100}\\\\ 16x=100\\\\ \mathbf{{\color{Red} x=\frac{100}{16}}}\\\\ x=\frac{25}{4}=6\frac{1}{4}\\\\\\ \end{array}\\\\ \textup{opsummering:}&\frac{1}{16}=\frac{6\frac{1}{4}}{100}=6\frac{1}{4}\%\\\\\\ \textup{og dermed}&\frac{3}{16}=3\cdot \left ( 6+\frac{1}{4} \right )\%=18\frac{3}{4}\% \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. august 2020 af mathon

Det er formålstjenligt, at du optimerer dit oplyste uddannelsesniveau.


Skriv et svar til: Omskriv til %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.