Matematik

numerisk tegn

19. august 2020 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal skrive stykkerne uden numerisktegn. Jeg ved ikke helt hvordan man gør, når der er 2 tal, kan i hjælpe? og tak

|-1-4|=

|-3-(-4)|=

|6-(-7)|=

|8-13|=         


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2020 af PeterValberg

|8 - 13| = |-5| = 5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. august 2020 af UCL (Slettet)

Ved du hvad man gør når der står parents er det så : 

|-6 -(-7)|=                      |-1|  = 1


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. august 2020 af PeterValberg

|-6-(-7)|=|-6+7|=|1|=1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
19. august 2020 af UCL (Slettet)

Er det rigtigt overhovedet eller skal man gange tallene sammen, ved parentes

|-3|=                                         |3|

|-1-4|=|-5|                                 |5|

|-3-(-4)|=                                  |7|-

|6-(-7)|=                                .....| |

|8-13|=        |-5| =                  |5|


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. august 2020 af PeterValberg

Du skal udregne det, der står indenfor numerisk-tegnet først
derefter fjerner du numerisk-tegnet ved at "slette" et eventuelt minus

|-8-(-4)| = |-8+4| = |-4| = 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
19. august 2020 af UCL (Slettet)

jeg kom til at lave en fejl# 2. Det er er uden minus til at starte med.   


Svar #7
19. august 2020 af UCL (Slettet)

jeg har regnet det om igen

|-3|=        |3|

|-1-4|=|-5|                                     5

|-3-(-4)|=     |-3+4 |                       -7

|6-(-7)|=        |6+7 |=                     13    

 |8-13|=        |-5| =                          5


Svar #8
19. august 2020 af UCL (Slettet)

#7 menter jeg at 3. regnestykke skal være = 1 


Skriv et svar til: numerisk tegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.