Matematik

Cas: undefined

21. august 2020 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Hvorfor skriver mit casværktøj 'undefined', når jeg prøver at udregne dette:cos^{-1}\left(\frac{8^2+98,3405^2-15^2}{2\cdot 8\cdot 98.3405}\right)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2020 af ringstedLC

Du har skrevet et komma i tælleren.


Svar #2
21. august 2020 af 1234vedikke

Hov, det havde jeg ikke lige set, men i min opgave har jeg skrevet det korrekt, og der står det er undefined...  Jeg ved ikke hvad problemet er, og jeg har prøvet at ændre mine indstillinger, men det virker heller ikke :/


Svar #3
21. august 2020 af 1234vedikke

Giver udtrykket overhovedet mening matematisk? Fx. nævneren giver jo ikke 0, så ved ikke hvad det ellers kunne være


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. august 2020 af Capion1

Brøken er større end 6, hvor den skal ligge imellem  - 1 og 1 for cos.


Svar #5
21. august 2020 af 1234vedikke

Naw ja, det rigtigt! Tak :) Jeg må lige prøve flere kræfter med opgaven så


Skriv et svar til: Cas: undefined

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.