Matematik

Sandsynlighed

26. august 2020 af hejhej1005 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har fået et spørgsmål som jeg ikke helt forstår:

I en krukke ligger 10 centicubes. Fire er grønne og seks er røde. Du skal trække to centicubes. Du trækker den ene centicube, ser farven og lægger den tilbage i krukken. Herefter trækker du den næste centicube.

Beregn sandsynligheden for at trække to røde i træk. Svar angives i brøk?

Nogle der kan hjælpe?


Svar #1
26. august 2020 af hejhej1005 (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til den her opgave så håber nogle kan hjælpe mig.

Spørgsmålene lyder således: 

Angiv hvilke linjer i kordinatsystemet der passer til nedstående ligninger

y=x = linje ?

y=4 = linje ?

4=x = linje ?

y=-x = linje ?

Angiv to linjer der har samme værdi for a. y = ax + b

Angiv to linjer der har samme værdi for b. y = ax + b

Har vedhæftet fil med billede af kordinatsystemet


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2020 af Matematikergodt (Slettet)

#1

1)

Angiv hvilke linjer i kordinatsystemet der passer til nedstående ligninger

y=x = linje(e) 

y=4 = linje(b) 

4=x = linje(g) 

y=-x = linje(a) 

2)

Angiv to linjer der har samme værdi for a. y = ax + b

1. y=3x+2 / y=3x+1

Angiv to linjer der har samme værdi for b. y = ax + b

2. y=x+2 / y=4x+2


Svar #3
26. august 2020 af hejhej1005 (Slettet)

Mange tak for svar, kan du hjælpe med disse?

Angiv to linjer der har samme værdi for a. y = ax + b

Angiv to linjer der har samme værdi for b. y = ax + b

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2020 af Matematikergodt (Slettet)

#3 Mange tak for svar, kan du hjælpe med disse?

Angiv to linjer der har samme værdi for a. y = ax + b

Angiv to linjer der har samme værdi for b. y = ax + b

Er det ikke dem, som står i følgende eksempel ovenover?


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.