Matematik

Lineære funktioner

26. august 2020 af hejhej1005 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hjælppp!

Parabler kan beskrives med forskriften y = ax2+ bx + c

Den afbillede parabel har forskriften: y = x2 + 2x + c 

Angiv for parablen værdien af c

c = ?

Håber nogle kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2020 af Capion1

Overskriften svarer ikke til det underliggende indhold.
Prøv, i forskriften, at sætte x = 0 . Hvad er da y? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2020 af PeterValberg

Den afbillede parabel har forskriften....

Der må være et billede af den omtalte graf i din opgave,
kunne du ikke prøve at uploade billedet ? 
Jeg tænker, at opgaven skal besvares ud fra grafen.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
27. august 2020 af hejhej1005 (Slettet)

Her er billede

Brugbart svar (1)

Svar #4
27. august 2020 af PeterValberg

c er lig med y-koordinaten til parablens skæringspunkt med y-aksen
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
27. august 2020 af hejhej1005 (Slettet)

Tak

Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.