Fysik

Spændnigkilder

30. august 2020 af EmilJensen11 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er i gang med en aflevering i fysik hvor jeg er gået lidt i stå i spg. c.

Det lyder således:

(I-U)-grafens hældning. Hvilken enhed har den.

Jeg tror selv at det er resistansen ohm, dog ikke sikker.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2020 af mathon

"Jeg tror selv, at det er resistansen målt i ohm", hvilket du har ret i.


Svar #2
30. august 2020 af EmilJensen11

Takker


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. august 2020 af ringstedLC

#0: En (IU)-graf har hældningen a:

\begin{align*} a &= \frac{U}{I}=R\;,\;U=I\cdot R \\ R &= \frac{U}{I}\;\left ( \frac{V}{A}=\Omega \right ) \end{align*}


Svar #4
30. august 2020 af EmilJensen11

Tak #3


Skriv et svar til: Spændnigkilder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.