Matematik

Gaffelforskrift

03. september 2020 af benjaersej - Niveau: B-niveau

Hej er der en som kan finde ud af opgave b vedrørende gaffelforskrift? 

Jeg kan godt selve formlen, ved bare ikke hvor jeg skal indsætte hvilke tal :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2020 af peter lind

Hvad mener du? Der spørges efter funktionen og den siger du at du kan


Svar #3
03. september 2020 af benjaersej

Jaer okay, mener mere om jeg skal indsætte nogle af tallene som der står i infoboksen ind i funktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2020 af janhaa

.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2020 af peter lind

??  Hvilken tal ? Hvad har du fået indtil nu ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2020 af AMelev

Opdater din profil angående uddannelse - 8. klasse passer ikke med B-niveau.

Opgaven
a) De første 300 km koster 1200 kr, og de sidste (500 - 300) km = 200 km koster 200 km·1.30 kr/km.
?I alt koster turen (1200 + 1.30· (500 - 300)) kr = .... kr

b)
x = antal kørte km
f(x) = pris for billeje (kr.)

Når x ≤ 300 er f(x) = 1200
Når x > 300 er f(x) = 1200 + 1.30·(x - 300) 


Skriv et svar til: Gaffelforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.