Matematik

Hjælp til aflevering

06. september 2020 af Vict9199 - Niveau: 8. klasse

Renten på lånet er 2 % pr. termin, og BIO skal betale en ydelse på 68 199 kr. pr. termin. Hvor mange terminer skal BIO afdrage for at have tilbagebetalt lånet?

Håber i kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

Du glemte af skrive hvor stor gælden er ( 612600 kr)

Du skal bruge denne formel

n = - log ( 1- (( G · r ) / y )) / (log 1+r)

n = - log ( 1 - (( 612560 · 0.02 ) / 68199)) / log ( 1+.02)

n = - (log .8203 / log 1.02)

n = - .086 / .0086

n = -(-10)

n = 10 terminer ( afdrag )

G = 612600 kr

y = 68199 kr 

r = 2 % / termin = 0.02

n = antal terminer ( afdrag )


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2020 af Forår2020 (Slettet)

#1 rettelse i linje 6 ( der mangler et - )

Du glemte af skrive hvor stor gælden er ( 612600 kr)

Du skal bruge denne formel

n = - log ( 1- (( G · r ) / y )) / (log 1+r)

n = - log ( 1 - (( 612560 · 0.02 ) / 68199)) / log ( 1+.02)

n = - (log .8203 / log 1.02)

n = - (-.086 / .0086)

n = -(-10)

n = 10 terminer ( afdrag )

G = 612600 kr

y = 68199 kr 

r = 2 % / termin = 0.02

n = antal terminer ( afdrag )


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2020 af ringstedLC

#0: Nogle tips.

- Vedhæft gerne et billede af opgaven.

- Når en opgave har delspørgsmål, bør du blive i samme tråd.                Se: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1972779

- Din overskrift skal have en sigende titel som der står i SP's regler.


Skriv et svar til: Hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.