Matematik

mat

07. september 2020 af rose0553 - Niveau: B-niveau

nogle der har lavet den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2020 af Moderatoren

Det er der garanteret. 

Guide til dig, så du kan få god og hurtig hjælp:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.


Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2020 af janhaa

binomisk, Bin(24, 0.2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2020 af AMelev

                      
X = antal låger med juletræ
X ~ b(n,p) = b(24,0.2)

a) P(Gevinst) = P(X = 7) + P(X = 8) ?Se FS side 31 (188)

b) P(X = 0)


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.