Matematik

Matematik(Procent/Haster!

18. september 2020 af Matematikergodt (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvor mange procent er 10 større end 5?

Mit bud: 10-5/5=5/5=1

Er det rigtigt i %?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2020 af janhaa

100 % ja...


Svar #2
18. september 2020 af Matematikergodt (Slettet)

Når ja, man ganger med 100 for at få det til procent.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2020 af StoreNord

Men 10 er 200% af 5.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2020 af Capion1

Kontorfuldmægtig Hansen møder præcis kl. 9:00 på sit arbejde.
Hansen kom en dag 2% for sent.
Hvornår mødte Hansen?
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2020 af StoreNord

Kender du selv svaret?   :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. september 2020 af Capion1

Jeg konstruerede lige en lille opgave at sove på.
Jeg har et, synes jeg selv, kvalificeret svar.
Men svaret kræver en ekstra information:
Hansen går hjem, når klokken er 15:30
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. september 2020 af Eksperimentalfysikeren

#0: Nej. Resultatet er rigtigt, bortset fra at du mangler af gange med 100, men opstillingen er forkert:

10-5/5 = 10-1 = 9.

Du mangler parentesen:

(10-5)/5 = 5/5 = 1.


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. september 2020 af oppenede

#0
Hvor mange procent er 10 større end 5?
Mit bud: 10-5/5=5/5=1
Er det rigtigt i %?

10-5/5 er ikke det samme som (10-5)/5
10-5/5 er det samme som 10-(5/5)=9, da division er tillagt højere prioritet end subtraktion.

Skriv et svar til: Matematik(Procent/Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.