Matematik

Stammefunktion

20. september 2020 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

Hej .

her sidder jeg med den opgave og har bruge for lidt hjælp.

" Vi har  et koordinatsystem med graferne  for de to funktioner f og F. Funktionen F er en stamfunktion til f.

Desuden ses et gråtonet område, der er afgrænset af x-aksen og grafen for f. "

A) Benyt figuren  til at bestemme differentialkvotienten F `(3)

B) Benyt figuren til at bestemme arealet af det gråtonede område

Figuren vedhæftes ..

Tak  på forhånden.

Vedhæftet fil: Grafen.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af mathon

                        


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. september 2020 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llll} A)\\&&& \begin{array}{llll} F{\,}'(3)=f(3)=0 \end{array}\\\\B)\\&& \textup{Gr\aa t areal:}\\&&& \begin{array}{llll} A=F(3)-F(0)=1.5-0=1.5 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2020 af mathon

           \small \textup{stammefunktion}\;\xrightarrow[\textup{til}]{\textup{korrigeres}}\;\textup{stamfunktion}


Svar #4
20. september 2020 af DeepOcean

´#2 .Jeg kan see på figuren at det frå område er meget end bare 1.5  så ??


Brugbart svar (2)

Svar #5
20. september 2020 af mathon

Nej.
          \small \begin{array}{lll} \textbf{Bem\ae rk:}\\& \begin{array}{lll} \mathrm{\acute{e}}\textup{n tern er }\frac{1}{4}\textup{ arealenhed.} \end{array}\end{array}


Svar #6
20. september 2020 af DeepOcean

Tak for det , der give mening nu..


Skriv et svar til: Stammefunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.