Matematik
p-værdi for højresidet test
20. september 2020 af
Lasse123jo
-
Niveau: A-niveau
Hej!
Jeg skal finde p-værdien for en højresidet hypotese/binomialtest.
Jeg skal bestemme p-værdien for udfaldet X=3
Jeg ved at når det er en dobbeltsidet test, så skal man gange værdien af X=3 med 2, da det er en dobbeltsidettest.
Hvad skal man, når det er en enkeltsidet test?
Håber I kan hjælpe!
Jeg skal finde p-værdien for en højresidet hypotese/binomialtest.
Jeg skal bestemme p-værdien for udfaldet X=3
Jeg ved at når det er en dobbeltsidet test, så skal man gange værdien af X=3 med 2, da det er en dobbeltsidettest.
Hvad skal man, når det er en enkeltsidet test?
Håber I kan hjælpe!
Svar #1
20. september 2020 af peter lind
det ser mærkeligt ud. Kan du ikke komme med den fulde tekst til opgaven helst som billedfil eller pdf fil
Skriv et svar til: p-værdi for højresidet test
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
