Matematik

forskrifter!

20. september 2020 af freja9292 - Niveau: B-niveau

please hjælp med a og b


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af Jones2929

Prøv at se:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1972720


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2020 af mathon

Når et enkeltlogaritmisk plot er lineært,
er sammenhængen mellem N og t eksponentiel:

                                                                                    \small \begin{array}{lllllll} N(t)=b\cdot a^t \\\\ \frac{N_2}{N_1}=a^{t_2-t_1}\\\\ a=\left (\frac{N_2}{N_1} \right )^{\frac{1}{t_2-t_1}}\\\\ a=\left ( \frac{4000}{300} \right )^\frac{1}{11}=1.26551\\\\ b=\frac{y_1}{a^{t_1}}=\frac{300}{1.26551^3}=148.021 \end{array}


Skriv et svar til: forskrifter!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.