Matematik

Bestem en forskrift for f

23. september 2020 af gjhg343 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogle hjælpe med denne her opgave :D

Vedhæftet fil: Udklip0.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2020 af PeterValberg

Se video nr. 3 på denne videoliste < LINK > 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2020 af mathon


Svar #3
23. september 2020 af gjhg343 (Slettet)

forstår ikke helt vidoen 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} \textup{En eksponentiel funktion}\\ \textup{har ligningen:}&y=b\cdot a^x\\ \textup{hvoraf:}\\&\frac{y_2}{y_1}=a^{x_2-x_1}\\\\& a=\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}}\\\\& b=\frac{y_1}{a^{x_1}} \end{array}


Svar #5
23. september 2020 af gjhg343 (Slettet)

 men vil svaret være et kordinatsæt, eller f(x)= osv


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. september 2020 af mathon

   f(x) = 


Svar #7
23. september 2020 af gjhg343 (Slettet)

kan det passe det giver f(x) = 25·2¨^x


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. september 2020 af mathon

    Ja.


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.