Matematik

Bestem tallet a

23. september 2020 af Guleroden1 - Niveau: C-niveau
Hej!
Hvordan regner jeg opg. b)

Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2020 af mathon

                              \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} -9=a\cdot 15-4 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem tallet a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.