Matematik

Excel HASTER

27. september 2020 af lorinos - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er i gang med en matematik aflevering og ved ikke hvordan man kan skrive Log_2(3), altså jeg skal finde 2 talslogaritmen for 3, hvordan gør man det i Excel???

på forhånden taak


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2020 af mathon

            \small \log_2(x)=\frac{1}{\log_{10}(2)}\cdot \log_{10}\left ( x \right )


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. september 2020 af Capion1

log2 3 = a  ⇔  2a = 3  ⇔  a·ln 2 = ln 3  ⇔  a = (ln 3) / (ln 2) = log2 3


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. september 2020 af mathon

            \small \small \small \log_2(3)=\frac{1}{\log_{10}(2)}\cdot \log_{10}\left ( 3 \right )=\frac{1}{\log_{e}(2)}\cdot \log_{e}\left ( 3 \right )


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. september 2020 af ringstedLC

#0: Tjek dog kommandoerne:

=LOG(tal;grundtal)

=LOG(3;2) = 1.584963


Svar #5
27. september 2020 af lorinos

tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Excel HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.