Matematik

Matematik-opgave

04. oktober 2020 af sandra000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der har styr på disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2020 af Anders521

#0 ... Hvilke opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2020 af StoreNord

Ja, de er da til at overse!


Svar #3
04. oktober 2020 af sandra000 (Slettet)

hovsa..


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2020 af janhaa

P = (0,3) og Q = (4, 0)

a)

\vec r=[4, -3]

L: [x,y]=\vec r*t+(0,3)=[4, -3]*t+(0,3)


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2020 af janhaa

b) n:

x = 1


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. oktober 2020 af janhaa

m through (0, -1) and (3,4), so 

slope, a= 5/3

thus:

y=\frac{5}{3}x+b\\ through\,\,(0,-1)\\ -1=b\\ so\\ y_m=\frac{5}{3}x-1


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. oktober 2020 af ringstedLC

Opg. 4, 1.

\begin{align*} x^2+y^2&=8x+2y+12 \\ x^{2} - 8 x + y^{2} - 2 y &= 12 \\ \underset{\text{Kvadratet\,p\aa\,en\,toledd.\,str.}}{\underbrace{\left (x^2-8x+4^2 \right )}} +\underset{\text{Kvadratet\,p\aa\,en\,toledd.\,str.}}{\underbrace{\left (y^2-2y+1^2 \right )}}&= \underset{\text{Kvadratet\,p\aa\,radius}}{\underbrace{12+16+1}} \end{align*}

Opg. 4, 2.

kan jeg ikke få til at give en cirkel...


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. oktober 2020 af StoreNord

Når læreren stiller sådan en umulig opgave, forventer han måske, at man dokumenterer en løsning alligevel.
Selvom jeg synes, han er skør.


Skriv et svar til: Matematik-opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.