Matematik

Bestem [AB] i en trekant

06. oktober 2020 af GymLiv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg står med vedlagte opgave og har sådan set allerede et korrekt løsningsforlag. Men jeg kunne godt tænke mig at høre hvordan I ville løse denne opgave for at se om der var bedre måder at gøre det på. Samtidig skal jeg forklare den til min ven der har svært ved at forstå de generelle regler og som bedst forstår ting visuelt, så har i nogen ideer til hvordan jeg bedst får ham til at forstå opgaven? :)

På forhånd mange tak.  

Vedhæftet fil: mat b.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{lll} \textup{L\o s}\\& \frac{1}{2}\cdot \left ( 5\;cm \right )\cdot \left | AB \right |=20\;cm^2 \end{array}


Svar #2
06. oktober 2020 af GymLiv (Slettet)

#1

              \small \small \begin{array}{lll} \textup{L\o s}\\& \frac{1}{2}\cdot \left ( 5\;cm \right )\cdot \left | AB \right |=20\;cm^2 \end{array}

Nemlig. Tak det var samme løsning jeg nåede frem til. Men kan man ikke gøre det på andre måder?


Skriv et svar til: Bestem [AB] i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.