Matematik

Vektorer

07. oktober 2020 af nøvsen - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til opgave b i vedhæftede fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \overrightarrow{CB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OC}=\begin{pmatrix} 8\\0 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 8\\4 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\-4 \end{pmatrix}\\\\ \overrightarrow{CD}=\overrightarrow{OD}-\overrightarrow{OC}=\begin{pmatrix} 0\\10 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 8\\4 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -8\\6 \end{pmatrix} \end{array}\\\\\\ c)\\& \begin{array}{lllll}& \left | \overrightarrow{CD} \right |=\sqrt{(-8)^2+6^2}=\sqrt{10^2}=10\\\\ \textup{omkreds:}&O=\left ( 4+8+10+10 \right )=32 \end{array} \end{array}


Svar #4
07. oktober 2020 af nøvsen

er der en begrundelse for måden det er på?

Tusind tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2020 af mathon

Begrundelsen finder du i din(e) matematikbog/matematik-links.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.