Matematik

hjælp til graf i nspire

09. oktober 2020 af pleasesaveme - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe med hvordan man laver en graf PÅ NSPIRE for opgave B så jeg kan konkludere ud fra grafen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2020 af PeterValberg

Du behøver som sådan ikke at tegne grafer,
du kan løse opgave b) ved beregning, hvor du
"bare" skal løse uligheden:

f(x)>g(x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll} a)\\& \begin{array}{llllll} f(x)=1.04818\cdot 1.31078^x \end{array}\\\\ b)\\& \begin{array}{llllll} f(x)>g(x)\\\\ 1.04818\cdot 1.31078^x>0.59x+6.5\textup{ ...} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp til graf i nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.