Matematik

Kritisk punkt

18. oktober 2020 af Musses - Niveau: Universitet/Videregående

Hjælp til b. 


Svar #1
18. oktober 2020 af Musses


Svar #2
18. oktober 2020 af Musses

Jeg har fået følgende: 


Svar #3
18. oktober 2020 af Musses

Men når jeg plotter 3D grafen i geogebra, kan jeg jo se, at det er et saddelpunkt.


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. oktober 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Da }f_{xx}(0,1)\cdot f_{yy}(0,1)-f_{xy}(0,1)=0\cdot 0-1=-1<0&\Leftrightarrow &(0,1)\textup{ er saddelpunkt} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. oktober 2020 af Eksperimentalfysikeren

Den røde tekster forkert. f er en funktion af to variable, så du kan ikke tage f(x) eller f(y), det må nødvendigvis være f(x,y).


Svar #6
18. oktober 2020 af Musses

Nårh ja. Det giver mening. Tak!

Skriv et svar til: Kritisk punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.