Matematik

Angående Matematik-opgave - HJÆLP

24. oktober 2020 af anonym189 - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen

Jeg sidder fast i denne her opgave, og jeg er lidt i tvivl om man skal erstatte x med 1?  For at kunne bestemme f(1)?

Og hvordan løser jeg ligningen f(x)= 2? Skal jeg så erstatte x med 2? Men hvordan?

Har vedhæftet selve opgaven!!

Håber I vil hjælpe! )):


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll}b)\\& \begin{array}{lllll} f(x)=2=-2x+5\\\\ 2x=3\\\\ x=\frac{3}{2} \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2020 af StoreNord

b)
    og   x-1=2     =>      x=3


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2020 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2020 af Anders521

#0 Ja, du skal erstatte x med 1 for at bestemme f(1). Du ved at tallet 1 ligger ml. -3 og 2, dvs. -3 ≤ 1 ≤ 2. Derfor skal du erstatte x med 1 i forskriften -2x +5 og til sidst beregne den efterspurgte funktionsværdi.


Skriv et svar til: Angående Matematik-opgave - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.