Matematik

Bestem K

25. oktober 2020 af hanssole - Niveau: A-niveau

Har prøvet at løse denne på Geogebra, men synes ikke jeg får arealet til 1,21 som der står i facit. 


Svar #1
25. oktober 2020 af hanssole

Geogebra fil 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2020 af janhaa

#0

Har prøvet at løse denne på Geogebra, men synes ikke jeg får arealet til 1,21 som der står i facit. 

A(M) = 3

og k = 1,21|


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2020 af janhaa

A(M)=\int_0^k(-e^x(x-2))dx=3\\ \\ 3=-e^x(x-3)_0^k\\ \\ e^k(3-k)=6\\ x=1,21\\


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2020 af StoreNord


Svar #5
25. oktober 2020 af hanssole

# 3 og 4 tusind tak 


Skriv et svar til: Bestem K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.