Fysik

hjælp

27. oktober 2020 af SalmaAkmumiin - Niveau: B-niveau

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2020 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} \textup{Middelacceleration:}&a_m=\frac{v_0+v}{t}=\frac{0+3.5\:\frac{m}{s}}{4.7\;s}=0.745\;\frac{m}{s^2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Skal du slet ikke lave noget selv???


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.