Fysik

hjælp

27. oktober 2020 af SalmaAkmumiin - Niveau: B-niveau

ee


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
27. oktober 2020 af SalmaAkmumiin

jeg kan ikke se svaret


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2020 af PeterValberg

Jeg har heller ikke skrevet et svar .... men du skal bare beregne værdien s(4) ved at indsætte t = 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

#2 Lav nu noget selv, din dovenlars.


Svar #5
27. oktober 2020 af SalmaAkmumiin

kan du sende dit svar


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. oktober 2020 af PeterValberg

s(4\text{ s})=20,5\,\frac{\text{m}}{\text{s}^2}\cdot(4\text{ s})^2=82\,\text{m}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.