Matematik

Punktmængder

27. oktober 2020 af Camiladc (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sidder med denne øvelse, men ved ikke rigtigt hvordan jeg skal løse den i wordmat ?

Vedhæftet fil: Punktmængder.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2020 af Eksperimentalfysikeren

Arealerne af de farvede felter står på felterne. Brug grænserne til at finde ud af, hvilke af felterne, der er med, og læg tallene sammen.


Svar #2
27. oktober 2020 af Camiladc (Slettet)

#1

Arealerne af de farvede felter står på felterne. Brug grænserne til at finde ud af, hvilke af felterne, der er med, og læg tallene sammen.

Så 1 sige:

7+4

Eller 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2020 af Anders521

#2 Ja, dvs. ∫-22 f(x) dx = ∫-20 f(x) dx + ∫02 f(x) dx = 4 + 7 = 11  ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2020 af Eksperimentalfysikeren

#2, det er det.


Skriv et svar til: Punktmængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.