Fysik

sluttemperatur for champagne

29. oktober 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har følgende opgaven, som jeg ikke forstår. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2020 af janhaa

T=T_o*0,694=276*0,694=192,3\,(K)\\ T\approx -80,8\,(^oC)


Skriv et svar til: sluttemperatur for champagne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.