Matematik

Differentialligninger

31. oktober 2020 af Jegerfortabt - Niveau: A-niveau

Godaften, 

Opgave b forvirrer min hjerne ualmindelig meget. 

Hvad er det jeg gør forkert - Synes det ser helt forkert ud.. 

Tak på forhånd


Svar #1
31. oktober 2020 af Jegerfortabt

Og dette er mit forsøg på at beregne opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. oktober 2020 af peter lind

Du skal sætte g(x) ind på y's plads ikke g'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2020 af mathon

                                \small \begin{array}{lllll} \qquad \qquad \mathbf{y=e^{-x}+x^2-2x+3}\\ \begin{array}{c|c} \hline\\ y{\,}'&-(y-x^2)+1\\\\\hline\\ -e^{-x}+2x-2&-(e^{-x}+x^2-2x+3-x^2)+1\\\\\hline\\ -e^{-x}+2x-2&-\left (e^{-x}-2x+3 \right )+1\\\\\hline\\ -e^{-x}+2x-2&-e^{-x}+2x-2\\\\\hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.