Matematik

kortspil hjælp!

10. november 2020 af jepp7815 - Niveau: B-niveau

I et spil kort er der 13 klør, 13 spar, 13 hjerter og 13 ruder. Der trækkes tilfældigt et kort 10 gange i træk med tilbagelægning.

1. Bestem sandsynligheden for at få 5 hjerter

2. Bestem sandsynligheden for at få højst 3 sorte kort

3. Bestem sandsynligheden for at få mindst 2 og højst 4 klør

Søger forklaring på de spørgsmål ovenfor.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2020 af janhaa

1.

binomisk

p=1/4

n=10

P=\binom{10}{5}*0,25^5*0,75^5=0,0584


Svar #3
10. november 2020 af jepp7815

hvordan ser opgave 3 ud på maple


Skriv et svar til: kortspil hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.