Matematik

Binomialfordeling (hjælp asap)

11. november 2019 af frozone7 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der vil hjælpe med denne opgave:

I et spil kort er der 13 klør, 13 spar, 13 hjerter og 13 ruder. Der trækkes tilfældigt et kort 10 gange i træk med tilbagelægning.

- Bestem sandsynligheden for at få mindst 2 og højst 4 klør.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2019 af peter lind

Det er en binomialfordelig med p =3/52 og n=10


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2019 af AMelev

X = antal klør
p = P(Klør) = 1/4 (uenig med #1)
n = 10
X ~ b(10,25%)

Sandsynligheden for mindst 2 og højst 4 klør er P(2 ≤ X≤ 4) = ....
Hvordan du konkret beregner det afhænger af dit CAS-værktøj. Hvilket benytter du?


Skriv et svar til: Binomialfordeling (hjælp asap)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.