Matematik

help

11. november 2020 af casparolsen233 - Niveau: A-niveau

hej 

jeg er helt fortabt i denne opgave! :´( 

Det kunne være fantastisk, hvis i kunne hjælpe mig med at løse opgaven :D

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Indtegn:}\\& \begin{array}{lllll} f(x)=3\cdot e^x \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2020 af AMelev

Eller udnyt din viden om 3ex: postiv og voksende.
                            


Svar #3
11. november 2020 af casparolsen233

tak for hjælpen!

nu har jeg indsættet  f(x)=3*e^x i geogebra og tilføjet retningslinje, er det rigtig gjort?

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2020 af AMelev

Er det med hjælpemidler?
I så fald ser der det OK ud.


Svar #5
11. november 2020 af casparolsen233

super! men vil det så sige at funktionen ikke er en løsning til differentialligningen? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. november 2020 af janhaa

#5

super! men vil det så sige at funktionen ikke er en løsning til differentialligningen? 

ja


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.