Matematik

Hjælp til opgave i funktioner

12. november 2020 af KristinaAndersen66 - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg kan simpelthen ikke komme i gang med denne opgave? Er er én der vil hjælpe?

Sammenhængen mellem en persons maksimalpuls og alder kan beskrives med formlen

P=-7,0*x+208 , 15<x<85

hvor P er personens maksimalpuls, målt i slag pr. minut, og x er personens alder i år.

To personer har en aldersforskel på 10 år.

Hvor stor er forskellen mellem deres maksimalpuls ifølge formlen?

Mvh Kristina


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2020 af mathon

           \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Pulsforskel:}\\& \begin{array}{lllll} \left |-7.0\cdot (x+10)+208-\left ( -7.0\cdot x+208 \right ) \right |\textup{ ......} \end{array} \end{array}


Svar #2
12. november 2020 af KristinaAndersen66

Tak, for hjælpen. Jeg vil prøve om det giver mere mening for mig :-)


Skriv et svar til: Hjælp til opgave i funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.