Matematik
integralregning
Vil gerne hjælp til denne:
Bestem integralet ∫03 (3x2-x+1)dx= 24
Vil gerne detaljeret...På forhån tak.
Svar #1
13. november 2020 af peter lind
ret din uddannelse til hvad den nu er. stx, hf, hhx ... Så kan vi bedre give dig svar
brug at (a*xn)' = n*a*xn-1
Svar #2
13. november 2020 af Sveppalyf (Slettet)
∫03 (3x2-x+1)dx =
[x3 - ½x2 + x]03 =
(33 - ½*32 + 3) - (03 - ½*02 + 0) =
25,5
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
