Matematik

Peterspladsen i Rom

15. november 2020 af Marieøstergaard - Niveau: 8. klasse

Hej 

Jeg sidder og roder med en opgave som jeg ikke lige kan forstå hvordan man løser.

Er der nogen som kan hjælpe mig, med 3.4

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: 1749984.png

Svar #2
15. november 2020 af Marieøstergaard

#1

#0. https://studie.one/mat/fo09/1619/mat-fp09-2016-05/index.html#a3.

Tak! Men vil heller vide hvorfor, men selvfølgelig mange tak!


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. november 2020 af ringstedLC

3.4 En rød cirkelbue er en del af en cirkel (60º) med radius = 30 og centrum i et af de to (små) cirklers skæringspunkter.

\begin{align*} l_{cirk.-bue}&= 2\,\pi\,r\cdot \frac{u}{360^{\circ}}=10 \,\pi \end{align*}


Svar #4
15. november 2020 af Marieøstergaard

#3

3.4 En rød cirkelbue er en del af en cirkel (60º) med radius = 30 og centrum i et af de to (små) cirklers skæringspunkter.

\begin{align*} l_{cirk.-bue}&= 2\,\pi\,r\cdot \frac{u}{360^{\circ}}=10 \,\pi \end{align*}

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Peterspladsen i Rom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.