Fysik

Neutronficereing

17. november 2020 af EmilJensen11 - Niveau: A-niveau

Er lost med denne opgave....


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2020 af MandenMedMangeHatte

Du er nødt til at bruge din fysikbog.


Svar #2
17. november 2020 af EmilJensen11

Har lavet a'eren dog forstår jeg ikke b'eren og c


Svar #3
17. november 2020 af EmilJensen11

Skal jeg sige ln(2)/618 s 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2020 af MandenMedMangeHatte

Du er vist nødt til at læse op på henfaldsloven.

 N = N_0 \cdot (\frac{1}{2})^{\frac{t}{t_{1/2}}}N = N_0 \cdot \bigg(\frac{1}{2} \bigg)^{\frac{t}{t_{1/2}}}


Svar #5
17. november 2020 af EmilJensen11

Aha takker


Skriv et svar til: Neutronficereing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.