Matematik

help

17. november 2020 af casparolsen233 - Niveau: A-niveau

hej

Er der nogen, som godt kunne tænke sig at hjælpe mig med opg a og b? :D

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2020 af peter lind

a) I punktet P er f(0) = 3 og hældningskoefficienten er alså 0,2 gange så stor

b) y' = 0,2*y


Svar #3
17. november 2020 af casparolsen233

skal jeg benytte mig af en formel til opg a?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2020 af mathon

          \small \begin{array}{lllll} \textup{m\aa ske vide at}&y{\, }'=k\cdot y\\\\ \textup{har l\o sningen}&y=C\cdot e^{k\cdot x} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2020 af AMelev

#3 Ikke en formel som sådan, men viden om, at differentialkvotienten f '(x0) er hældningen af tangenten i (x0,f(x0)), samt at "p er proprtional med q" betyder, at "p = k·q", hvor k er proportionalitetskonstanten.


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.