Matematik

Optimering

19. november 2020 af Marj0117 - Niveau: B-niveau

HEj jeg har svært ved dette opgave med optemering. håber i kunne hjælpe:


Svar #1
19. november 2020 af Marj0117

HEj jeg har svært ved dette opgave med optemering. håber i kunne hjælpe:


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2020 af janhaa

a) h*x = 1000

b)

f(x)=4*2*x+5h

c)

f(x)=4*2*x+5*\frac{1000}{x}\\ f'=8-\frac{5000}{x^2}=0\\ x=25


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.