Matematik
f(3)=8
27. november 2020 af
Rebexs
-
Niveau: 8. klasse
Vi har fået et spørgsmål i en aflevering der lyder sådan her:
En lineær funktion har hældningskoefficienten 2,5 og det oplyses at f(3)=8. Beregn forskriften for den lineær funktion.
Nogen der vil forklare mig hvor jeg skal starte og hvordan jeg eventuelt kan løse opgaven?
På forhånd tak :)
Skriv et svar til: f(3)=8
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
