Matematik

Cirklens ligning

29. november 2020 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hejsa. Er der nogen der kan fortælle mig denne cirkels ligning? På forhånd, tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/geometri/cirklens-ligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2020 af ringstedLC

\begin{align*} (x-a)^2+(y-b)^2 &= r^2\;,\;(a,b)=\text{centrum}\;,\;r=2 \end{align*}


Skriv et svar til: Cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.