Matematik

Differentialregning

01. december 2020 af Moni1267 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp hurtigt denne opgave, er lidt lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Differentiation:}\\& \begin{array}{lllll} g{\, }'(x)=18x^5+8x+3\\\\ g{\, }''(x)=\left (g{\, }'(x) \right ){}'=90x^4+8 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.