Matematik

Differentialligning

02. december 2020 af Jegerfortabt - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg har fået stillet følgende opgave, og jeg synes virkelig, at den virker svært - Jeg kan simpelthen ikke lige kode, hvordan man differentierer funktionen..


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2020 af janhaa

ja:

yy' = x   ?

LHS:

\sqrt{x^2+1}*\frac{2x}{2\sqrt{x^2+1}}=x

RHS: x

OK


Svar #2
02. december 2020 af Jegerfortabt

Det synes, jeg ikke rigtigt, at jeg forstår.. Men tak alligevel!


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.