Matematik

Differentialligning

03. december 2020 af Morten20 - Niveau: A-niveau

Hej folkens, jeg har lidt problemer med at løse denne opgave...

En der kan løse den for mig og kommer med en god forklaring på hvordan man laver det trin for trin?

Jeg har vedhæftet opgaven. 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2020 af peter lind

Aflæs grafen for y = 1

Linjeelement se formel 181 side 30 i din formesamling


Svar #3
03. december 2020 af Morten20

Forstår ikke hvordan jeg laver det...


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2020 af peter lind

 Hvad forstår du ikke ?


Svar #5
03. december 2020 af Morten20

Hvordan jeg generelt skal gøre.. Kan du ikke regne det ud for mig..


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. december 2020 af peter lind

Du skal slet ikke regne noget ud.

1. du skal aflæse af kurven, hvad y' er. Det er for y=1

2. Du skal angive hvad linjeelementet er: Du kan se definititonen i formel 181 side 30 i din formesamling


Svar #7
03. december 2020 af Morten20

Kan det så passe at x = -0,5 når y er = 1


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. december 2020 af peter lind

Nej, Det er i punktet (6, 1) så x0 er 6


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.