Matematik

ax+by+c=0

04. december 2020 af LJM - Niveau: B-niveau

Jeg læser om denne ligning og skal lave opgaver med den, men jeg forstår simpelthen ingenting af den. Når jeg kigger på en linje i et koordinatsystem, hvordan finder jeg så ud af det forskellige værdier? hvad er er hvad her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2020 af janhaa

rett/lineær linje

eller diofantisk likning


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} \textup{Ret linje p\aa }\\ \textup{to former:}\\& \begin{array}{lllll} ax+by+c=0\\\\ y=-\frac{a}{b}x-\frac{c}{b} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: ax+by+c=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.