Matematik

Graf Matematik (hjælp!)

10. december 2020 af Emmadk247 - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har brug for hjælp til en graf da jeg ikke er særlig skarp til grafer. Håber der er nogen der kan hjælpe mig :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2020 af peter lind

det har da intet med en graf at gøre

kald antal elever for x og y for antal gæster. Det giver

25x+55y = 5520

x-y = 48

Løs dette ligningssytem


Svar #3
10. december 2020 af Emmadk247

hov det har du da ret i, det sidste vi arbejde med var grafer og har været i karantæne i en uge nu, så har nok ikke fået fuldt op på klassen... men tusinde tak for hjælpen og tak for ikke at give svaret direkte så jeg også selv lære noget :) ha en rigtig god torsdag aften og weekend når du når der til :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{lcccccc} &&\textbf{elevbilletter}&&\textbf{g\ae stebilletter}&&\\ \textbf{antal}&&x+48&&x\\ \textbf{stk.-pris}&&25&&55&&\textbf{samlet indt\ae gt}\\ \textbf{indt\ae gt}&&\left ( x+48 \right )\cdot 25&&x\cdot 55&&\left ( x+48 \right )\cdot 25+x\cdot 55=5520 \end{array}


Skriv et svar til: Graf Matematik (hjælp!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.