Matematik

Opstilning Integrale

10. december 2020 af Cudex - Niveau: A-niveau

Jeg har funktionen 
D(p) = A - ap 
Hvor D(p) går fra p til A/a
Hvordan opstiller jeg dette som et integrale?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2020 af Capion1

Hvorfor skriver du med fed skrift?
Det er vel ikke D(p), som er funktionen, der går fra p til A/a , men p, der går fra p til A/a .

\int_{p}^{\frac{A}{a}}D(p)\, \textup{d}p                     \int_{p}^{\frac{A}{a}}\left ( A-ap \right )\, \textup{d}p


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2020 af Capion1

Hvis vi udregner det bestemte integral, fås         \frac{(A-ap)^{2}}{2a}


Skriv et svar til: Opstilning Integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.