Fysik

Enhedomregning fra KJ/s til KJ/døgn

11. december 2020 af Hallo12344321 - Niveau: C-niveau

-11,08 KJ/s til KJ/døgn. Nogen der kan være sød og hjælpe med denne


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2020 af janhaa

(3600 )*24 sec = 1 døgn


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2020 af janhaa

-11,08 kJ/s = -0,128 J/døgn


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. december 2020 af Capion1

1 døgn = 24 timer á 60 min á 60 sek = 86400 sek
Gang (- 11,08 kJ) med 86400


Svar #4
11. december 2020 af Hallo12344321

Mange tak :)


Svar #5
11. december 2020 af Hallo12344321

er -957797 KJ/døgn det rigtige svar?


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. december 2020 af Capion1

- 957312 kJ/døgn
k er en præfiks og betyder "kilo" 1000
Skal skrives med lille k.


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. december 2020 af janhaa

#2

-11,08 kJ/s = -0,128 J/døgn

huff:

-11,08 kJ/s = -957312 kJ/døgn


Brugbart svar (1)

Svar #8
11. december 2020 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} 1\;d\o gn=86400\;s\\\\ 1=86400\;\frac{s}{d\o gn}\\\\ \left ( -11.08\;\frac{kJ}{s} \right )= \left (-11.08\;\frac{kJ}{s} \right )\cdot 1= \left (-11.08\;\frac{kJ}{s} \right )\cdot\left ( 86400\;\frac{s}{d\o gn} \right )=-957\;312\;\frac{kJ}{d\o gn} \end{array}


Svar #9
11. december 2020 af Hallo12344321

Tak :)


Skriv et svar til: Enhedomregning fra KJ/s til KJ/døgn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.