Matematik

Differentialligning

14. december 2020 af Morten20 - Niveau: A-niveau

Hey folkens, jeg kan ikke finde ud af denne opgave i differentialligning og håber på hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2020 af mathon

Har du separeret de variable?


Svar #2
14. december 2020 af Morten20

Kan jeg ikke finde ud af


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2020 af Moderatoren

Skriv hvad du ikke forstår ved det. Det hjælper dig ikke at nogen bare laver det for dig


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2020 af mathon

      \small \begin{array}{llllll} a)\\& \textup{separation:}\begin{array}{llllll} y\,\mathrm{d}y=(x+1)\,\mathrm{d}x \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2020 af mathon

...efterfølgende skal du integrere.


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2020 af mathon

      \small \small \begin{array}{llllll} a)\\& \begin{array}{llllll} \textup{separation:}& y\,\mathrm{d}y=(x+1)\,\mathrm{d}x\\\\ \textup{integration:}&\int y\,\mathrm{d}y=\int (x+1)\,\mathrm{d}x\textup{ ...} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.