Matematik

Amortisationstabel finansregning

14. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har meget svært med amortisationstabller i finansregning, håber i kan hjælp

Udfyld en række i amortisationstabel 

Primo    -    ydelse       -     Rente     -   Afdrag  -  Ultimo

5000     -    1000         -       50         -   950       -   4050

----------------------------------------------------------------------------


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2020 af AMelev

Jeg går ud fra, at der er tale om et annuitetslån, så ydelsen er fast 1000. Det kopierer du altså ned i tabellen.

Rente = r·Restgæld (Primo). Iflg. oplysningerne er rentefoden r = 1% (50/5000)
Afdrag = Ydelse - Rente
Ultimo (Ny restgæld) = Primo - Afdrag

Arbejder du i Excel?


Svar #2
14. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet)

Nej det bare en opgave jeg har fået tildelt som jeg kan øve på inden min mundtlig eksamen på torsdag


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2020 af AMelev

#2

Nej det bare en opgave jeg har fået tildelt som jeg kan øve på inden min mundtlig eksamen på torsdag

Nej, hvad?
Du må vel vide, hvad det drejer sig om. Kom lige med opgaveformuleringen/eksamensspørgsmålet.
Og du må vel også vide, om du arbejder i Excel.


Svar #4
14. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet)

Nåårh beklager min fejl: Peter har en gæld på 5000kr. som han afdrager på med 1000kr hver måned. Han giver 1% i rente. 

Udfyld de sidste 5 pladser i tabellen 


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2020 af AMelev

#4

Udfyld de sidste 5 pladser i tabellen 

Hvilke sidste 5 pladser i hvilken tabel. Du må uploade et billede, hvis vi skal kunne hjælpe dig.


Svar #6
14. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet)

Spørgsmål nummer 12, som er skrevet som Fina12 i filen 


Svar #7
14. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet)

.


Svar #8
14. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet)

Den vil ikke uploade den, men de sidste fem pladser er dem under de tal jeg har skrevet i spørgsmålet  


Svar #9
14. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet)

#0

Hej, jeg har meget svært med amortisationstabller i finansregning, håber i kan hjælp

Peter har en gæld på 5000 kr som han afdrager på med 1000 kr hver måned. Han giver 1% i rente

Udfyld en række i amortisationstabel 

Primo    -    ydelse       -     Rente     -   Afdrag  -  Ultimo

5000     -    1000         -       50         -   950       -   4050

----------------------------------------------------------------------------


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. december 2020 af AMelev

OK. Primo i næste linje er Ultimo i foregående linje og brug så svret i #1.


Skriv et svar til: Amortisationstabel finansregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.