Fysik

Isolere for c_W

15. december 2020 af SilkeBolander - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er i tvivl om hvordan jeg isolerer formlen for c_W


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2020 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} c_w=\frac{2\cdot m\cdot g}{\varrho _L\cdot A\cdot v^2} \end{array}


Skriv et svar til: Isolere for c_W

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.